در دوران نامزدی چه حرفهایی بزنیم. درمان کم حرفی در دوران نامزدی چیست؟ در این مقاله چندین راه برای صحبت های تلفنی دوران نامزدی آورده شده است که به درد شما می خورد:
- مراقب لحن خود باشید، نحوه صدای شما بسیار بیشتر از آنچه می گویید اهمیت دارد. لحن قوی (نه بلند) با اعتماد به نفس باعث ایجاد اعتماد و علاقه می شود. صدای نامطمئن و مردد اینطور نیست با صدای خود باعث شوید که همسر آینده تان به شما اعتماد بیش تری پیدا کند.
- عجله نکن. صحبت سریع می تواند غیر صادقانه به نظر برسد. تند صحبت کردن همچنین نشان دهنده اضطراب و ناراحتی است. بدتر از آن، وقتی خیلی سریع صحبت می کنید، همسرتان متوجه حرف های شما نمی شود و ممکن است باعث سوء تفاهم شود.
- اصیل باشید. اگر کلمات، لحن، سرعت و نگرش شما با هم هماهنگ نباشند، اعتبار خود را از دست می دهید. هر فکری را که مستقیماً با آنچه می گویید مرتبط نیست کنار بگذارید و از گفتن احساسات واقعی خود به نامزد خود نترسید.
- کنجکاو باشید. اجازه دهید کنجکاوی واقعی شما در مورد نیازها، چالش ها و نگرش های نامزدتان مکالمه را پیش ببرد. به سوال پرسیدن ادامه دهید تا نامزدتان احساس کند که به زندگی و علایق او نیز اهمیت می دهید.
- در دوران نامزدی، زن و مرد ازدواج نکرده اند، بنابراین محدودیت های خاصی در سطح تعامل بین آن ها وجود دارد تا از هرگونه نقض آموزه ها و مبانی شرعی جلوگیری شود.
پیشنهاد مشاور: 70 سوالات پشت تلفن خواستگاری❤️ مهم ترین سوالات
در دوران نامزدی چه حرفهایی بزنیم نی نی سایت
اگر تصمیم گرفتید که آماده بحث ازدواج با شریک زندگی خود هستید، این ده نکته را در مورد زمان و نحوه نزدیک شدن به گفتگو در نظر بگیرید:
❤️در مورد ارزش ها صحبت کنید
همانطور که قبلاً اشاره کردیم، بسیار مهم است که در نظر بگیرید که چگونه ارزش های شخصی شما در بلندمدت همسو می شوند.
- آیا شما و شریک زندگی تان در مورد دین همسو هستید؟ اگر نیستید، آیا حاضرید نظر آن ها را بپذیرید؟
- آیا خانواده های شما نیز تمایل دارند همسر شما را درک کنند؟
مهم نیست که چقدر شریک زندگی خود را می شناسید، درک اینکه آیا هر دوی شما باور مشترکی دارید می تواند به شما کمک کند تا بفهمید آیا برای ازدواج آماده هستید یا خیر.
❤️در مورد انتظارات صادق باشید
اگر تصمیم بگیرید تا آخر عمر به یکدیگر متعهد شوید، ممکن است رابطه شما جدی تر به نظر برسد. در اولین مکالمه خود در مورد ازدواج، مهم است که در مورد انتظارات خود از ازدواج و پیشرفت رابطه خود صحبت کنید. بحثهای ازدواج اغلب افراد را بر آن میدارد تا در یک چارچوب زمانی طولانیمدت نسبت به انتظارات یکدیگر در آینده صادق باشند.
پیشنهاد مشاور: بهترین مشاوره تلفنی، مشاوره روانشناسی تلفنی| مرکز مشاوره ستاره ایرانیان
پشت تلفن به نامزدم چی بگم
دوران نامزدی دوره ای لذت بخش و خاطره انگیز با چالش های فراوان است. در این دوره زوجین هنوز شناخت خود را کامل نکرده اند و حرف زدن و یا چت کردن های بیش از حد کار دست آن ها می دهد و سوء تفاهم ایجاد میکند. چون احساسات و لحن گفت از پشت گوشی تلفن و بخصوص چت منتقل نمی شود.
- اول از ما می خواهیم که حتما آزمون ها و دوره های مشاوره پیش از ازدواج ستاره ایرانیان را بگذرانید تا در تصمیم گیری و ساخت آینده به شما کمک کند.
- در صحبت های تلفنی در مورد احساسات خود صحبت کنید. برخی افراد این موضوع را بد می دانند ولی طرف مقابل باید با احساسات شما آشنا شود.
- گزارش از کارهای روزانه خود به طرف مقابل کمک میکند تا شناخت بیشتری نسبت به شما پیدا کند و با سیک زندگی شما آشنا شود ولی نباید آنقدر زیاد باشد که سبب کسالت طرف مقابل شود.
- اگر طرف مقابل در ابراز احساسات خود دچار مشکل شد حتما به مرکز مراجعه کنید. گفتن جملات احساسی نیاز به آموزش دارد چون در برخی خانواده های سنتی والدین از بروز آن جلوی فرزندان امتنا می کنند.
❤️حرف های شیرین نامزدی
شما در یک رابطه احساسی هستید و از طرفی دوست دارید عاشقانه عمل کنید و هیچ چیز این آرامش را خراب نکند و از طرفی باید منطقی هم باشید و رابطه را به سمت آسیب نکشانید.
حرف های شما باید نشان دهنده احساسات شما باشد. سعی کنید در جملات جدید عشق خود را بیان کنید.
دوست دارم کلیشه ای نیست ولی به مرور زمان و تکرار زیاد کلیشه ای می شود.
پس از حرف های متنوع استفاده کنید:
- با تو حالم خوبه
- وقتی بات حرف می زنم خیلی احساس خوبی دارم
- خوشحالم که درکم میکنی
- زندگی منی
- اگر ویژگی خوبی دارد از آن تعریف کنید مثلا مرسی امروز رسوندیم خونه و امنیتم برات مهم بود
- مرسی در کنارمی
- صبح ها با فکر تو بیدار می شم و شب ها با خیال تو می خوابم
❤️در دوران نامزدی چگونه ناز کنیم
قبل از اینکه به شما بیاموزیم چگونه ناز کنید بگذارید دلیل این موضوع را بررسی کنیم:
1- ناز کردن به دلیل دریافت محبت بیشتر. در این موضوع باید رفتارهایی که او دوست دارد و شما دوست دارید را بشناسید.
2-ناز کردن می تواند یک رفتار جنسی باشد. حرکت و بازی با موها و دهان، دست به کمر ایستادن، همچون کودکان صحبت کردن.
3-ناز کردن برای نشان دادن در دسترس نبودن. این رفتار معمولا در ازدواج های سنتی رخ می دهد و دختر خانم کم صحبت می کند و در مقابل حرف ها و خواسته های مرد، (حتی اگر بخواهد) عقب نشینی میکند.
دقت داشته باشید انجام زیاد این امور نه تنها جذاب نیست بلکه زننده است و به رابطه آسیب می زند.
❤️در مورد اهداف شخصی صحبت کنید
هنگام صحبت های تلفنی دوران نامزدی، مهم است که در نظر داشته باشید که آیا اهداف شخصی شما با یکدیگر سازگار است یا خیر. ممکن است رابطه شما در حال حاضر عالی باشد، اما آیا پنج سال دیگر عالی خواهد شد؟ آیا برنامه ای برای نقل مکان دارید؟ شروع یک حرفه جدید؟ آیا شریک زندگی شما برنامه های بزرگی دارد؟ درک اهداف شخصی شما و همسرتان به شما کمک می کند تا بفهمید که آیا شما و شریک زندگی تان به درد یکدیگر می خورید یا نه.
❤️اهمیت امور مالی
هر چقدر هم که غیرعاشقانه به نظر برسد، مهم است که با شریک زندگی خود در مورد بدهی ها و الگوهای هزینه صحبت کنید. وقتی با کسی قرار می گذارید، ممکن است از مسائل مالی او ندانید. اما اگر متاهل هستید، امور مالی آنها به امور مالی شما تبدیل میشود، بنابراین بسیار مهم است که بدانید آیا آن ها بدهی دارند یا خیر.
استرس مالی یکی از مهمترین مواردی است که باعث ایجاد مشکلات در روابط می شود. اگر شما و همسرتان درک یکسانی از امور مالی نداشته باشید با یکدیگر به مشکل برخورد می کنید.
❤️صحبت های تلفنی دوران نامزدی نی نی سایت
در طول مرحله عاشقانه، مهم است که در مورد دیدگاه های مربوط به روابط به طور کلی سؤالاتی بپرسید تا مطمئن شوید که شما و شریک زندگیتان در مورد آینده و اینکه چگونه رابطه شما می تواند پیشرفت کند در یک جهت قرار دارید.
1. در مورد عروسی رویایی خود صحبت کنید
حتی قبل از خواستگاری، زوج ها باید در مورد ازدواج خود صحبت کنند. این به شما کمک می کند تا بتوانید از نظر مالی برای آن آماده شوید.
بسیاری از زوج ها از صحبت در مورد اینکه چه عروسی می خواهند ترس دارند، بنابراین می توانید با صحبت در مورد جایی که می خواهید عروسی کنید شروع کرده و سپس موارد دیگر را مطرح کنید.
2. درباره فرزندآوری صحبت کنید
صحبت های ازدواج نباید فقط درمورد عروسی باشد. در مورد تعداد فرزند، نوع تربیت و موارد مربوط به آن صحبت کنید. اگر به این نتیجه رسیدید که فرزند می خواهید در مورد تعداد آن ها صحبت کنند.
3. برای شغل خود برنامه ریزی کنید
یک شغل موفق می تواند به ازدواج شاد کمک کند. با شریک زندگی خود در زمینه کارهایی که انجام می دهید صحبت کنید. 5 یا 10 سال دیگر خود را کجا می بینید؟ قصد دارید یک سرمایه گذاری تجاری داشته باشید؟ آیا می توانید پیشرفت کنید؟ آیا پس از فرزند آوری تصمیم دارید مدتی در خانه بمانید؟ در مورد شغل خود چه احساسی دارید؟ آیا در خانه نیز مجبور به کار هستید؟
پیشنهاد مشاور: شیطنت های دوران نامزدی و ناگفته های روانشناسی
4. وظایف خانگی
یکی از موضوعات صحبت های تلفنی دوران نامزدی این است که چگونه کارهای معمول خانه انجام خواهد شد، اغلب ارزش صحبت کردن را دارد. اگر یکی از زوجین مشغول به کار باشد احتمالا انتظار دارد که همسرش کارهای خانه را انجام دهد، در غیر این صورت بهتر است که وظایف تقسیم شده یا حتی به صورت کتبی نوشته شود.
❤️کم حرفی در دوران نامزدی
آیا وقتی در نزدیکی نامزدتان هستید خیلی خجالتی می شوید؟ آیا نمی توانید جرات این را پیدا کنید که با او خودتان باشید؟ کمرویی شما ممکن است ریشه در موانع ذهنی و برخی ناهنجاری های اجتماعی داشته باشد که با بی تجربگی همراه است. از روش های زیر استفاده کنید تا بر موانع درونی غلبه کنید و دریابید که چگونه از نامزد خود خجالت نکشید.
- نقاط قوت خود را کشف و بهبود بخشید.
- خودتان را بپذیرید
- با مشاور صحبت کنید.
- از صحبت با دیگران اجتناب نکنید، اجتناب باعث می شود که به مرور مشکل شما تشدید شود.
شما به راحتی می توانید با مراکز مشاوره ستاره ایرانیان برتر مشاوره ازدواج و زوج درمانی همچون "مرکز مشاوره ستاره" تماس حاصل کنید، رزرو وقت با مشاور از طریق شماره های 02122354282 و 02122247100 و 09035673050 و 09108347597 امکان پذیر است.
دیدگاه خود را بنویسید