آیا عشق رمانتیک منجر به ازدواج می شود؟ در فیلم های زیادی می بینیم که افراد دیوانه وار عاشق یکدیگر می شوند، با سختی فراوان به یکدیگر می رسند و در غروب آفتاب با یکدیگر سوگند یاد می کنند که در سختی و غم در کنار هم بایستند. عشق آن ها از تمام موانع فرهنگی، موقعیت اجتماعی، مخالفت والدین، مسایل مالی و اخلاقی عبور می کند.
عشق رمانتیک
این عشقی است که بسیاری از افراد در انتظار آن هستند، آن ها به دنبال یک ازدواج رمانتیک می روند در حالی که با یک جدایی رمانتیک مواجه می شوند.
مردان و زنانی که فکر می کنند زندگی مشترک آن ها همواره سرشار از عشق و محبت خواهد بود پس از مدتی به شدت ناامید می شوند. آن ها فکر می کنند که عشق به تنهایی بر تمام مشکلات و سختی ها غلبه می کند. در حالی که عشق رمانتیک به مرور کم رنگ می شوند و آن احساس پرشور جای خود را به یک صمیمت روزمره می دهد.
وقتی این عشق رمانتیک از بین می رود زوج ها احساس می کنند فریب خورده اند و وارد یک رابطه پوچ شده اند، در این زمان است که زندگی های مشترک به بن بست می رسد.
ازدواج تنها یک رابطه عاشقانه نیست بلکه یک تعهد اساسی و جدی است و شخصی که تنها به دنبال عشق و آرامش بی پایان باشد پس از مدتی به شدت احساس ناامیدی و پوچی می کند.
- می توان گفت که تنها یک مرد یا یک زن مناسب برای هر فرد وجود ندارد.
- پس چرا میزان طلاق ها انقدر بالاست؟
- چرا پس از ازدواج روابط بین زوجین به مشکل می خورد؟
یکی از دلایل این مشکلات باورهای غلطی است که افراد نسبت به ازدواج دارند. آدم ها باید درست عاشق شدن را بیاموزند، عاشق شدن با چیزی که افراد در فیلم ها می بینند و آهنگ هایی که در مورد عشق می شنوند متفاوت است.
عشق در نگاه اول جزو موضوعاتی است که در فیلم ها زیاد دیده می شود، افراد برای اولین بار به یکدیگر نگاه می کنند و احساس می کنند که نیمه گمشده خود را پیدا کرده اند.
هرکسی که معنای واقعی عشق را بداند به راحتی متوجه می شود که این موضوعات ربطی به عشق ندارند، آن ها می دانند که عشق واقعی نیاز به زمان و شناخت دارد. شیفتگی و جذابیت در نگاه اول شناسایی می شود اما عشق بر پایه اشتراکات شکل می گیرد.
عشق دیوانه وار هم موضوع دیگری است که زیاد در رمان ها و فیلم ها به آن پرداخته شده است. اینگونه افراد آنقدر درگیر رابطه و عشق خود می شوند که جنبه های دیگر زندگی خود را رها می کنند. مانند داستان لیلی و مجنون که به دیوانگی و شوریدگی مجنون ختم شد.
عشق رمانتیک تا کی دوام دارد؟
بر اساس مطالعات روانشناسی در واقعیت این عشق رویایی و پرشور به سرعت از بین می رود در حالی که محبت زناشویی اگر به مرور و با شناخت به دست بیاید پایدار می ماند.
در صورتی که ازدواج بر اساس شناخت نباشد، زوجین در همان ماه های اول متوجه می شوند که همسر آن ها هیچ یک از ویژگی های مطلوب آن ها را ندارد.
در این شرایط ممکن است بعضی از افراد نتوانند با حقیقت کنار بیاییند، اینگونه افراد به دنبال یک شرایط آرمانی می گردند، آن ها از همسر خود توقع یک انسان کامل را دارند و باور کردن حقیقت برای آن ها دشوار است.
بسیاری از جوانان و بزرگسالان به اینگونه داستان ها علاقه دارند، داستان هایی که شاید بتوان گفت شامل رابطه ای بیمارگونه بین زوجین است.
به طور مثال ازدواج یک فرد ثروتمند با کسی که شرایط مالی مساعدی ندارد برعکس چیزی که در فیلم ها نشان داده می شود، می تواند بسیار مشکل آفرین باشد زیرا اینگونه افراد درک برابری نسبت به مسایل مالی ندارند.
نادیده گرفتن حقیقت بخاطر عشق رمانتیک
همچنین وقتی فردی با تحصیلات بالا که والدین و خواهر و برادرهایش همه دارای مدرک معتبر هستند با شخصی که تحصیلات کمی دارد ازدواج کند، می توان گفت که در آینده موضوع تحصیلات برای آن ها تبدیل به یک مشکل اساسی می شود.
در بسیاری از جوامع دیده می شود که خانواده ها برای فرزندان خود به دنبال همسر مناسب می گردند یا موارد مناسبی برای ازدواج به فرزندان خود معرفی می کنند، این ازدواج ها بر اساس شناخت شکل می گیرد و البته باز هم مشکلات خودش را دارد. چنین ازدواج هایی در کشور های شرق آسیا مرسوم تر هستند.
چگونه محبت زناشویی ایجاد می شود؟
دقت داشته باشید که توجه و محبت زناشویی ممکن نیست بدون وجود عوامل زیر به وجود بیاید:
- مهربانی
- احترام متقابل بین زوجین
- ارتباط متقابل
- مشارکت در انجام فعالیت ها
- سازگاری با عادات یکدیگر
- توجه به یکدیگر
زوج های متاهل باید به دور از خواسته های غیرمنطقی و آرمانی خود در یک چارچوب منطقی به شناخت عادات یکدیگر بپردازند و با آن ها سازگار شوند.
در حقیقت قصد مرکز مشاوره ستاره از مطالب ذکر شده این است که بر اهمیت شناخت منطقی قبل از ازدواج تاکید کنید با شناخت کافی می توان آرامش و صمیمیت یک عمر زندگی مشترک را تضمین کرد.
شما به راحتی می توانید با مراکز برتر مشاوره پیش از ازدواج همچون "مرکز مشاوره ستاره" تماس حاصل کنید، رزرو وقت با مشاور از طریق شماره های 02122354282و 02122247100 و 09035673050 و 09108347597 امکان پذیر است.
دیدگاه خود را بنویسید