« تیپ» از کلمه یونانی «توپس»گرفته شده است و به معنی نقش و اثر می باشد. تیپ شخصیتی زنان انواع مختلفی دارند و در روانشناسی به معنای خصوصیات ویژه جسمی و روان شناختی خاصی می باشند که آدم ها را از یکدیگر مجزا می کنند.
بر اساس نظر روانشناسان و پزشکان مجموعه ای از آدم هایی که در یک دسته از نوع تیپ شخصیتی قرار می گیرند، رفتار ها و اندیشه های تقریبا مشابه دارند، واکنش های بدنی آن ها به هم نزدیک می باشد و شخصیت های مشابه ای دارند.
انواع تیپ های شخصیتی در روانشناسی برای زنان و مردان متفاوت می باشد و شناخت تیپ شخصیتی باعث می شود تا اعضای خانواده، دوستان و همسران شناخت کافی از یکدیگر داشته باشند و با یکدیگر تعامل داشته و رابطه صمیمانه و خوبی برقرار کنند.
فایل صوتی این مطلب برای شما تهیه شده است لطفا اشتراک گذاری فراموش نشود.
در این مقاله قصد داریم در مورد تیپ های شخصیتیa ، b ، c ، d در زنان نکاتی را بیان کنیم تا با آن ها آشنا شویم، برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با انواع تیپ های شخصیتی در زنان مقاله زیر را مورد مطالعه قرار دهید.
روانشناسی زنان بر اساس تیپ های شخصیتی a b c d
تیپ شخصیتی زنان A
آیا شما زنانی را می شناسید که به نظر می رسد همیشه در کارشان عجله دارند؟ آیا در خانواده شما شخصی است که به کار اعتیاد داشته باشد؟
افرادی که در این تیپ شخصیتی قرار می گیرند بسیار فعال، پر انرژی و پر بار می باشند و برای شغلشان هر کاری که بتوانند انجام می دهند.
این گروه کارهای خود را بدون وقفه انجام می دهند و به همین دلیل کمی از خانواده و دوستانشان دور می شوند و آن ها را فراموش می کنند.
با این وجود شخصیت تیپ A قابلیت رقابت پذیری بالایی دارد و این ویژگی ها باعث می شود که از دیگران بهتر باشند، در بعضی مواقع عصبانی می شوند و پرخاشگری می کنند و نمی توانند بین کار، خانواده، دوستان تعادل برقرار کنند و برقراری تعامل برای آن ها دشوار می باشد.
از نظر تیپ شخصیتی برای زنان نوع A، کار و شاغل بودن بسیار مهم، اساسی و ضروری است و کار و موقعیت اجتماعی هسته مرکزی زندگی آن ها می باشد.
بر این اساس، تیپ شخصیتی زنان گروه A یکی از عوامل سرد مزاجی در زنان به شمار می آید و یا این برداشتی از عکس العمل های آن ها می باشد، آن ها همیشه سخت و محکم به نظر می رسند و احساسات خود را سرکوب می کنند و بسیار دچار استرس و اضطراب می شوند و به همین دلیل آن ها دچار بیماری هایی که به استرس مربوط می شوند از جمله بیماری های قلبی می شوند.
نکات قوت تیپ شخصیتی زنان A
- عشق به تغییر
- سرعت العمل سریع
- کار آفرین
- مدیر
- بلند پرواز
- مستقل
- پر شور
- خواستار حداکثر آزادی
- رقابت طلب
نقاط ضعف تیپ شخصیتی زنان A
- یک دنده
- عجول
- سخت
- خشن
- بی احساس
- بد خو
- سلطه گر
تیپ شخصیتی زنان نوع B
از نظر تب سنتی، زنانی که دارای تیپ شخصیتی B هستند بسیار آرام بوده و به راحتی دچار استرس نمی شوند، در بسیاری موارد دیر به سر قرار می رسند اما عصبی نمی گردند.
افرادی که شخصیت آن ها نوع B است علاقه ی زیادی به خواب دارند، بنابراین در برنامه آن ها هیچ گاه خواب کمتر از 8 ساعت یا بیدار شدن زودهنگام مشاهده نمی شود و خواب کافی باعث می شود تا زندگی آرام و بدون فشاری داشته باشند.
آن ها دوست دارند بهترین باشند و اهمیتی به رقابت نمی دهند آن ها محدودیت های خود را به خوبی می پذیرند و نیازی ندارند تا نسبت به دیگران بهتر باشند، افرادی که دارای این شخصیت هستند زندگی خود را همان گونه که است می پذیرند و اجازه می دهند تا همه چیز در زندگی آن ها با جریان خود پیش برود.
افرادی که در این گروه شخصیتی قرار دارند بسیار همدل و گرم هستند آن ها از نظر اجتماعی مشکلی با دیگران ندارند و به راحتی می توانند مردم را به سمت خود جلب کنند، آن ها اعتماد به نفس بالایی دارند و بسیار جذاب هستند و معمولا عزت نفس آن ها بالا می باشد.
گاهی اوقات اختلالاتی در دختران، بخصوص دخترانی که داری تیپ شخصیتی گروه B هستند به وجود می آید و دچار اختلالی به نام سندروم سیندرلا می شوند.
نقاط قوت شخصیتی زنان نوع B
- مشتاق
- قانع
- دوست خوب
- کاریزماتیک
- ایده پرداز
- محرک
- خیال باف
- با نشاط
نقاط ضعف شخصیتی زنان نوع B
- درگیر
- گاه غیر واقعی
- تنها
- آن چه را که شروع کرده تمام نمی کند
- دامنه توجه کوتاه
- مغرور یا لوس
- خود خواه
- کلی گو
تیپ شخصیتی زنان نوع C
این نوع از انواع تیپ های شخصیتی در روانشناسی بسیار بحث برانگیز می باشد زیرا منفعل ترین و مطیع ترین افراد در این گروه قرار می گیرند، زنانی که در این گروه قرار می گیرند در برابر شرایط استرس زا و اتفاقات غیر منتظره احساس بی دفاعی می کنند و نمی تواند عکس العمل خوبی نشان دهند.
آن ها هر چه قدر که تلاش کنند نمی توانند احساس ناتوانی و بی دفاعی خود را از بین ببرند و به همین دلیل قربانی خشونت خانگی، تجاوز و آسیب های اجتماعی قرار می گیرند و شکست آن ها نسبت به این مسائل به این دلیل می باشد که آن ها مطیع و مطابق با آن چه که انتظار می رود رفتار می کنند، آن ها نمی توانند مخالفت کنند و توانایی تصمیم گیری ندارند زیرا از این کار بسیار می ترسند.
عدم امنیت آن ها بسیار جدی تر از افراد با شخصیت نوع A می باشد، افرادی دارای شخصیت C هستند بسیار بیشتر از مشکلات عاطفی رنج می برند که می تواند پیامد های منفی بر سلامت آن ها داشته باشند، یکی دیگر از ویژگی های این گروه این می باشد که احساسات خود را مهار می کنند و آن را برای خود نگه نمی دارند به همین دلیل ویژگی هایی مانند عصبانیت، ناامیدی، غم و اندوه را می بلعند و نمی توانند آرامش خود را ابراز کنند و این امر باعث می شود تا مشکلات جدی مانند افسردگی در فرد به وجود آید.
نقاط قوت تیپ شخصیتی زنان نوع C
- با دقت
- خلاق
- قابل اعتماد
- تخیلی
- مستقل
- چیزی را تا آخر دنبال می کند
- درستکار
- باهوش
- تحلیل گر
- متفکر و اندیشمند
نقاط ضعف تیپ شخصیتی زنان نوع C
- غیر اجتماعی به نظر می رسد
- رفتار انتقادی
- نیمه خالی لیوان را می بیند
- شکاک، بی ایمان
تیپ شخصیتی زنان نوع D
زنان نوع D سرعت آهسته تری نسبت به کار و زندگی شان دارند آن ها بیشتر به دنبال امنیت هستند و زمان طولانی را به کارها اختصاص می دهند و دوست دارند هر روز کارهای تکراری انجام دهند و بسیار از انجام آن خوشحال می شوند.
انجام کار های تکراری انجام می دهند باعث می شود تا در انجام آن کار مهارت های خاصی را کسب کنند به همین دلیل اگر قوانین کاری و شرایط کاری آن ها تغییراتی کند ناراضی خواهند بود و تغییرات به وجود آمده را دوست ندارند.
آن ها روزمرگی های خود را به صورت دقیق می دانند و برای آن که کارشان را به درستی انجام دهند موثر خواهد بود.
نقاط قوت تیپ شخصیتی زنان نوع D
- محتاط
- بی ریا
- دلسوز
- ثابت و پایدار
- منصف و عادل
- آرام
- قابل اعتماد
- ناظر
- در انجام کار های معمول و روزمره و تکراری تبحر دارد.
نقاط ضعف تیپ شخصیتی زنان نوع D
- آرام و شمرده صحبت می کند
- با تغییرات مخالف است.
- این دسته از زنان قاطع نیستند.
- کم رو و خجالتی هستند.
بهتر است قبل از این که زندگی مشترک خود را آغاز کنید و یا خانواده خود را گسترش دهید با انواع تیپ های شخصیتی به خوبی آشنا شوید، تا در مورد خود و شریک زندگی تان اطلاعات بیشتری را به دست آورید و انتخاب درستی داشته باشید.
پیشنهاد مشاور: چگونگی شناخت زنان پیش از ازدواج
در صورتی که شناخت بهتری نسبت به یکدیگر کسب کنید رابطه صمیمانه و پایداری خواهید داشت، همچنین با گسترش خانواده وظیفه سنگین و شیرین پدر و مادری بر روی دوش شما قرار می گیرد که باید در انجام این امر به طور پیوسته تلاش کنید و به خوبی وظایف خود را انجام دهید.
تفاوت های میان زنان و مردان
به گفته روانشناسان و متخصصان تفاوت های رفتاری و شناختی زیادی میان زنان و مردان وجود دارد که نباید از آن ها غافل شد، از این موارد می توان به مواردی که در ادامه ذکر شده است اشاره کرد:
پیوند جویی
روانشناسان معتقد هستند که بین زنان و مردان تفاوت هایی وجود دارد و یکی از این تفاوت ها ارتباط برقرار کردن با دیگران می باشد، زیرا برای زن ها ارتباط برقرار کردن با دیگران بسیار مهم است اما برای مردان استقلال و اقتدار اهمیت دارد.
این که زنان بیشتر از مردان به ارتباط برقرار کردن با دیگران اهمیت می دهند به زمان کودکی شان مربوط می شود زیرا بسیار دیده اید که دختر ها عروسک هایشان را به عنوان اسباب بازی های اصلی خود انتخاب می کنند و با آن ها ارتباط برقرار می کنند، روانشناسان به این ویژگی زنانه « پیوند جویی » می گویند.
پیشنهاد مشاور:تفاوت عجیب میان زنان و مردان | آخرین شواهد علمی
پیوند با خانواده ی پدری
زنان نسبت به مردان پیوند جو تر هستند و به برقراری ارتباط با دیگران بیشتر اهمیت می دهند یکی از مهم ترین گروه هایی که زنان هنگام رابطه با آن ها انرژی بسیاری را به دست می آورند خانواده پدری شان می باشد.
افرادی مانند خواهر، برادر، پدر و مادر، بچه های خواهر، برادر ها، دایی، عمو، عمه و خاله همه می توانند در دایره دغدغه های یک زن قرار بگیرند و زن تمایل داشته باشند با همه آن ها در ارتباط باشد و حالشان را بپرسد.
معمولا مرد ها این رفتار همسرشان را در تقابل با قدرت خودشان می بینند و برای همین از زن ها توقع دارند تا بین خانواده و شوهرشان یکی را انتخاب کنند و اولویت آن تنها شوهرشان باشد در صورتی که رابطه با خانواده پدری، فقط به خاطر ویژگی پیوند جویی زنان می باشد و همین ویژگی باعث شده است تا آن ها به شوهرشان وصل شوند.
عدم رازداری
عدم راز داری بین زن ها و مرد ها متفاوت می باشد. زنان به دلیل ویژگی پیوند جویی که در میان آن ها وجود دارد معمولا مرز ها را بازتر در نظر می گیرند و تعداد آدم هایی که می توانند چیز هایی که در ذهن مردها خصوصی تلقی می شود را به آن ها بگویند برای زنان بیشتر می باشد.
یک زن می تواند در یک ایستگاه اتوبوس بین شهری با کنار دستی غریبه به صحبت بنشیند و با او درد و دل کند و خصوصی ترین چیز های زندگی اش را در اختیار او قرار دهد در حالی که این اتفاق برای مردان بسیار نادر و غیر ممکن می باشد.
عاطفی بودن
زنان عاطفی تر از مردان می باشند اگر چه این یک باور عمومی است اما دارای پایه های علمی می باشد و روانشناسان نیز در مورد آن کمی جزئی تر اظهار نظر کرده اند.
از نظر روانشناسان مرد ها می توانند جنبه های عقلانی و احساسی یک ماجرا را به خوبی از یکدیگر جدا کنند اما این عمل برای زنان سخت است و در بحث منطقی نیز احساسی می شوند، بر اساس گفته عصب شناسان دلیل این قضیه می تواند جایگاه مرکز عاطفه باشد زیرا در مرد ها مرکز عاطفه در نیم کره ی راست مغز قرار دارد و در زنان مرکز عاطفه هم در نیم کره راست و هم در نیم کره چپ مغز پراکنده شده است.
همچنین سمت چپ مغز مسئول تکلم و تفکر منطقی می باشد، به همین دلیل خیلی از مرد ها تعجب می کنند که چرا زمانی که با زنان منطقی حرف می زنند آن ها در میان بحث احساساتی می شود و همچنین برای زنان هم تعجب آور است که چطور مرد ها در بحث احساس خونسردی خود را حفظ می کنند و با منطق خودشان بحث را پیش می برند.
اگر بخواهیم در مورد این موضوع کلی تر حرف بزنیم، مرد هایی که زنان موفقی دارند ممکن است به اشتباه فکر کنند که چون همسرشان به خوبی از پس خود بر می آید دیگر نیاز به حمایت عاطفی ندارد، اما روانشناسان در این خصوص بر عکس فکر می کند و بیان می دارد زنانی که اسطوره اعتماد به نفس هستند در مقابل شوهرشان دوست دارند رفتاری زنانه داشته باشند و از حمایت عاطفی شوهرشان بهره ببرند.
دعوای همیشگی که بین زنان و مردان در به جمله آوردن جمله « دوستت دارم» توسط مرد ها به وجود می آید ریشه در همین تفاوت های جنسیتی دارد که باعث می شود با یکدیگر اختلافاتی داشته باشند.
زن ها به دلیل این که عاطفی هستند در جملات خود بیشتر از کلمات مبالغه انگیز استفاده می کنند زمانی که آن ها می گویند هیچ وقت، همیشه، بهترین، بدترین، همه یا هیچ برای آن ها منظورشان دقیقا آن جمله ها نمی باشد.
بنابراین زمانی که شما به عنوان یک مرد منطقی به آن قضیه فکر کنید متوجه می شوید که همه چیز آن طور که همسرتان بیان می کند نمی باشد و به همین دلیل با یکدیگر به بحث و جدل بی حاصل و منطقی می پردازید.
خوش صحبتی از تفاوت های میان زنان و مردان
مردان معمولا از پرحرفی زنانشان شاکی هستند و می گویند که همسرشان زیاد حرف می زند و به همین دلیل در مورد حرف زدن زنان بسیار لطیفه و پیامک درست کرده اند.
بر اساس نظر روانشناسان زن ها و مرد ها در میزان صحبت کردن و در شیوه صحبت کردن با یکدیگر تفاوت هایی دارند.
همچنین عصب شناسان می گویند که زنان برای صحبت از هر دو نیم کره مغزشان استفاده می کنند در حالی که مردان فقط از نیم کره چپ شان استفاده می کنند و بر اساس نظریه روانشناسان رشد تجهیزات سخن گفتن ( مثلا تار های صوتی) در زنان زودتر از مردان رشد می کند.
بر اساس گفته روانشناسان تکاملی در طول قرن ها مرد ها یاد گرفته اند تا ساکت تر باشند و زن ها یاد گرفته اند که بیشتر حرف بزنند.
آن ها می گویند که هزاران سال پیش زنان به صورت گروهی و دسته جمعی حرکت می کرده اند و در حالی که بچه در بغل داشته اند از محدوده غار آن طرف تر نمی رفته اند بنابراین در صورتی که با یکدیگر رابطه برقرار می کردند احتمال بقایشان بیشتر بود.
در این حال مرد ها برای شکار به بالای تپه ها می رفتند و انتظار شکار را می کشیدند اگر آن ها حرف می زدند شکار فرار می کرد و بقای آن ها با خطراتی رو به رو می شد.
علاوه بر میزان حرف زدن نحوه حرف زدن خانم ها با آقایان متفاوت می باشد و مشکلاتی را به وجود می آورد که این مشکلات به شکل های متفاوتی خودش را در محیط خانواده نشان می دهد.در ادامه این فصل با ذکر مثال در مورد این موضوع توضیح می دهیم.
روانشناسان می گویند اگر در مورد گزارش روزانه دو دسته بندی کلی باشد یکی گزارش توصیفی و دیگری گزارش عملی است، زنان معمولا برای حرف زدن از گزارش توصیفی و با جزئیات استفاده می کنند و مردها بیشتر از کلی گویی و گزارش علمی و منطقی استفاده می کنند.
این تفاوت از همان بچگی در دخترها و پسرها وجود دارد و شما احتمالا به خاطر دارید که خواهرتان وقتی از مدرسه می آمد چطور با آب و تاپ در مورد اتفاق های مدرسه برای مادرتان حرف می زد اما شما به عنوان یک پسر حس می کردید هیچ اتفاق خاصی در مدرسه نیفتاده است که قابل تعریف کردن باشد و از هیجان خواهر خود تعجب می کردید.
بر اساس این گفته ها نه گزارش توصیفی و کامل زنان نشانه پر حرفی آن ها می باشد و نه تیتروار حرف زدن مردان در مورد وقایع روزانه نشانه کم صحبتی و بی توجهی آن ها می باشد، در مورد این موضوع بهترین راهکار این است که مردان برای زنان وقت بگذارند و اجازه دهند تا زنان طبق طبیعت خودشان رفتار کرده و حرف هایشان را به طور جزئی بیان کنند و مردان به آن ها گوش دهند.
معمولا زنان خانه دار که تنها هستند بیشتر دوست دارند تا مردها به آن ها توجه کنند و حرف شان را گوش دهد گاهی همین گوش ندادن آن قدر برای زنان مشکل می شود که باعث می شود آن ها به طلاق و جدایی فکر کنند.
مردها باید به این نکته توجه کنند که زنان هنگامی که حرف می زنند نیاز به گوش شنوا دارند تا به حرف آن ها توجه شود و صرفا حرف هایشان را زده باشند، مردها همیشه دنبال راه حل می گردند و برای همین حرف همسرشان را قطع می کنند تا به او راه حل مناسبی دهند و مکالمه تمام شود ولی این ویژگی زنان را بسیار عصبانی می کند.
غیر مستقیم حرف زدن خانم ها
سبک بیان زنان با مردان متفاوت است مردان منظورشان را واضح و صریح و مستقیم بیان می کنند اما زنان منظورشان را غیر مستقیم می رسانند، روانشناسی مشهور به نام یونگ در یکی از کتاب هایش زنان را به عنکبوت تشبیه کرده است و می گوید زنان برای آن ها مقصود خود را بیان کنند آن قدر نقطه های مختلف را با تار هایشان به هم وصل می کنند که بعضی اوقات خودشان در میان تار ها گیر می افتند، البته شیوه حرف زدن زنان بسیار هوشمندانه می باشد.
اگر همسر شما به صورت غیر مستقیم حرف بزند و شما با او مخالفت کنید، رابطه شما به هم نخواهد خورد و این به دلیل پیوند جویی و عاطفی بودن زنان می باشد.
در واقع مرد ها نباید حرف های زنان را کلمه به کلمه معنی کنند بلکه آن ها باید به فضای عاطفی و بر اساس اتفاق های قبلی، صحبت های زنان را رمز گشایی کنند، در بعضی مواقع ممکن است معنی حرف همسر شما دقیقا بر عکس آن چیزی باشد که می گوید یا می خواهد.
شما باید در پشت حرف های همسرتان به دنبال « جلب حمایت عاطفی » و « شرح وظایف خودتان به عنوان یک شوهر » باشید .
مبالغه ی زنان
زن ها به دلیل این که عاطفی هستند در جملات خود بیشتر از کلمات مبالغه انگیز استفاده می کنند، زمانی که آن ها می گویند هیچ وقت، همیشه، بهترین، بدترین، همه یا هیچ دقیقا برای آن ها منظورشان آن جمله ها نمی باشد و زمانی که شما به عنوان یک مرد منطقی به آن قضیه فکر می کنید متوجه می شوید که حقیقت آن طور که همسرتان بیان می کند نمی باشد.
این جر و بحث و جدال به جای این که مشکل را حل کند زن ها را غمگین تر و عصبانی تر می کند شما در این موقع بهتر است به حرف هایش گوش دهید تا حرف هایشان را بزنند و آرام شوند.
شم زنانه از تفاوت های میان زنان و مردان
زبان بدن زنان با مردان متفاوت می باشد زن ها لبخند بیشتری می زنند و فضای شخصی کمتری لازم دارند به همین دلیل نزدیک تر به هم می ایستند.
آن ها حالت های بدنی متفاوتی را می گیرند معمولا دست های خود را به حالت مودبی به هم قفل می کنند و یا حالت دست به سینه می گیرند، پاهایشان را به یکدیگر نزدیک می کنند و همچنین موقع نشستن آن ها را به یک طرف می گیرند.
از همه مهم تر این که زنان می توانند نشانه های بدن دیگران را کشف کنند. روانشناسان به این مورد « رمز گشایی » می گویند.
زنان بیشتر از خودتان از حالت صورت و بدنتان می فهمند که چه منظور و احساسی دارید، بنابراین تلاش نکنید به آن ها دروغ بگویید چون متوجه می شوند.
توانایی مردان در این مورد به صورت طبیعی کمتر می باشد بنابراین سعی کنید خودتان را در این زمینه تربیت کنید و ذره ذره تلاش کنید که زبان همسرتان را یاد بگیرید و ذهن او را بخوانید.
پیشنهاد مشاور:آیا همسرم باید همیشه احساسات مرا پیش بینی کند؟ | رفتار عاشقانه با همسر
حسادت زنانه
زنان دوست دارند آخرین کسی باشند که به قلب همسرشان وارد می شوند و بعد از آن اجازه نمی دهند کسی وارد شود و می خواهند به وسیله های مختلف در را پشت سرشان ببندند و نگذارند کسی وارد شود، برای زنان از همان لحظه آشنایی بسیار مهم می باشد که آیا این مرد تا آخر عمر به من وفادار خواهد بود یا نه.
بر اساس گفته عصب شناس ها « احساس خاص بودن » و این که « من تنها زنی هستم که در زندگی شوهرم وجود دارد. » تاثیر بسیار فوق العاده ای بر روی شیمی و مغز زنان می گذارد.
روانشناسان تکاملی بیان می کنند که نیاز به تعهد مردها در طول سالیان زیادی به وجود آمده است و زن ها برای منتقل کردن ژن ها به بچه هایشان باید مردی را انتخاب کنند که در دوران بارداری و شیر دهی به بچه از او به خوبی مراقبت کند، و مردانی که به زن و زندگی شان متعهد هستند به احتمال بیشتر این کار را انجام می دهند.
انحصار طلبی در زنان بسیار قوی می باشد به طوری که می توانند باعث اضطراب دائمی و ترس از خیانت شوهرشان شود، زن ها از روش های مختلفی برای بسته ماندن در پشت سرشان استفاده می کنند، آن ها شوهرشان را امتحان می کنند، بعضی از آن ها در مورد زن های دیگر از شوهر هایشان می پرسند، بعضی وسایل شخصی مانند موبایل همسرشان را چک می کنند، بسیاری شوهرشان را مورد بازخواست قرار می دهند، در بعضی موارد شوهرشان را محدود می کنند و گاهی اوقات شوهرشان را مجبور می کنند که محیط کار خود را عوض کنند تا از زن های دیگری دور باشند.
همان طور که خیانت جنسی زن برای مردان یک فاجعه به شمار می آید، خیانت عاطفی مرد ها برای زنان نیز یک فاجعه است و حسادت زن ها بیشتر در موارد عاطفی است تا جنسی، بهترین راه برای مردان رعایت یک جمله می باشد : « همسرتان را حساس نکنید » و سعی کنید با یکدیگر روابط عاطفی خوبی داشته باشید.
در چشم زنان تنوع سلول های مخروطی بسیار زیاد می باشد و به همین دلیل آن ها رنگ های بیشتر و دقیق تری را درک می کنند، زنان ها در تشخیص رنگ قوی تر هستند مثلا آن ها با احتمال بیشتری رنگ فیروزه ای و لاجوردی را از هم تشخیص می دهند اما مرد ها به هر دو آن آبی می گویند.
تنوع طلبی زنانه
بر اساس نظر عصب شناسان زنان به خاطر جنسیت شان در بسیاری از موارد از مردها تنوع طلب تر هستند مثلا نسبت به مبلمان منزل تا لباس و آرایش و غیره تمایل به تنوع بسیاری دارند.
در مغز مرد ها برای هر چیزی تقریبا یک مرکز در یک نیم کره وجود دارد اما مغز زنان حالت عمومی تری دارد و برای هر کار چندین مرکز در دو نیم کره پراکنده شده است، همچنین جسم پینه ای که دو نیم کره را به هم وصل کرده است در زنان قوی تر و ضخیم تر می باشد و همین امر باعث می شود تا زنان تنوع طلبی بیشتری داشته باشند.
بر اساس نظر روانشناسان احساسات گسترده ی زنان و تفاوت های مغزی آن ها باعث شده است تا تنوع طلب تر باشند، تنوع طلبی آن ها معمولا خودش را در آرایش، پوشش، گرایش به مد، پاساژ گردی و تغییرات دکوراسیون و مبل نشان می دهد.
این ویژگی زنان احتمالا برای مردان مناسب نمی باشد، مرد ممکن است حوصله تنوع طلبی زن را نداشته باشد و این رفتار ها را پای ولخرجی، بی ملاحظگی و بیکاری همسرش بگذارد در صورتی که این طور نمی باشد و زنان طبق طبیعت تنوع طلب رفتار می کنند.
اگر می خواهید تنوع طلبی زنان را بهتر درک کنید می توانید به هم جنس های خودتان نگاه کنید که دلشان می خواهد هر ماه ماشین و یا وسایلش را عوض کنند و به آن تنوع بدهند.
شما به راحتی می توانید با مراکز برتر مشاوره پیش از ازدواج " کلینیک مشاوره ستاره " تماس حاصل کنید، رزرو وقت با مشاور از طریق شماره های 02122354282 و 02122247100 و 09035673050 و 09108347597 امکان پذیر است.
دیدگاه خود را بنویسید